Bara en vanlig svimning…

…var läkarens diagnos sedan Jonas varit med David till Astrid Lindgrens barnakut.

David svimmade i morse, men inte som ”vanligt” utan med en rejäl kramp i hela kroppen. När vi lagt ner honom på golvet (han satt på en stol) vaknade han och undrade vad som hänt. Han mådde illa också och gick och kräktes. Därefter var han jättetrött.

Trots en enorm oro kom jag inte på tanken att ringa sjukvårdsrådgivningen. Svaret jag alltid fått när jag ringt är ”avvakta och se”. Nåväl, en vän sa åt mig att ringa så jag gjorde det. Jag hade i alla fall googlat lite, kan jag säga till mitt ringa försvar.

Beskedet var att åka direkt och kolla upp det, så det gjorde vi (Jonas och David åkte). Läkaren lyste i Davids ögon och kunde se att det bara var en vanlig svimning.

Så med nerverna utanpå har vi genomlidit denna dag.

Igår fick jag dessutom ett dödsbesked inom familjen. Inte närmaste familjen, men tillräckligt nära för att jag skulle bli rejält berörd.

Ibland blir det liksom bara för mycket.

Jag tar och ställer mig med strykhögen (ja, kors i taket, jag har en strykhög!!!) med poddradion och varvar ner.

Sen släcks lampan senast 22, för åtta timmars nattsömn ska jag ha. Varje natt.

3 Responses to “Bara en vanlig svimning…”

 1. Sara skriver:

  Ibland blir det bara för mycket… Tänker på dig! Kram Sara

 2. Eva skriver:

  Usch, vilken helg. Hoppas det blir bättre i morgon.
  Kramar!

 3. SaraBr skriver:

  Uscha. Vad jobbigt för dig. kramar om