Lite julaftonsbilder


Med en något deppig fotograf blir inte bilderna många.

Men ändå.

Julaftonsbilder.

2 Responses to “Lite julaftonsbilder”

 1. Bloggblad skriver:

  Så stor Ella har blivit! Hon och mitt barnbarn är ju ungefär lika gamla, så det är mest henne jag minns som mindre. Min lilla var här i dag och sjöng och spelade piano… Ingen får lära henne nåt, hon “kan” redan, det roliga är att hon nu har lärt sig att slå in och slå av – sig själv…

  Nu varvar jag ner efter att ha sjungit i den tillfälliga kören “julkören” i midnattsmässan. Det lät bättre när vi inte hade några tenorer med… konstigt att den stämman tycks vara så svår, det har varit lika struligt med tenorer i alla körer jag varit med i.

  I morgon ska vi fira här med barn och barnbarn, skönt att få en tyst och skön dag idag. Och alla paket kvar… och det mesta av julmaten orörd. Sonen hade magsjuka i natt, så då tog vi inte fram så mycket.

  God fortsättning!

 2. Paula skriver:

  Fina bilder! Vår tomte hade betänkligt liten tomtekostym, tvärtom mot er.
  Kram!