EFIT: 110107

07:16 Lokalblaskan till frukost, förutom fil och ägg 08:27 Jag kunde ha tagit skidorna till jobbet :) 09:22 Färdigtryckta biljetter låg på mitt skrivbord 10:45 Tittade in hos den för stunden ensamma kollegan

11:07 Fick lite visdom till livs av samma kollega 12:02 Snön föll så fint när jag gick iväg för att köpa lunch 13:10 Affischer på väg till mottagare 14:34 Fick besök av pennförsedd vaktmästare

15:15 Jag tog den sista chokladbiten vid eftermiddagskaffet 16:49 Innan jag gick hem från jobbet städade jag som vanligt av skrivbordsunderlägget och la fram Bachnoterna. De ser så trivsamma ut när man kommer. 17:58 Och ännu trivsammare är det att komma hem och hitta tre glada barn som spelar spel i vardagsrummet (en kompis var här förutom de egna två). Ella anas bakom julgranen. 18:15 Liten usb-sladd hjälpte mig med överföringen av bilderna till datorn

19:25 David har fått lovikkavantar hitskickade av sin mormor. Gissa vilken av förpackningarna som innehåller dem :) 20:15 Den som väntade på något gott väntade inte för länge. God kycklinggryta inklusive saffran. Mums. Och nej, det var INTE jag som lagade maten den här gången heller :) 21:05 Men jag tog hand om disken, och det mina vänner, fanns inte på världskartan för ett år sedan när jag var deprimerad. Fatta vad Jonas fick slita då! 22:03 Men i år orkar jag, både översovningskompisar och sen kvällsdisk, yes!

Så, ungefär kvart i elva på kvällen blev jag färdig. Men va?! Ääär klockan så mycket? I mitt huvud känns det som halv tio eller nåt sånt.

Nåväl, den må så vara, klockan, men nu ska här sittas i soffan och virkas en stund.

So long för denna gång!

13 Responses to “EFIT: 110107”

 1. Paula skriver:

  Fina bilder!
  Kram!

 2. Inna skriver:

  Härliga bilder. Och så fin er gran är! Min har redan åkt ut, frö den barrade alldeles för mycket.

  Kram

 3. Petra skriver:

  Åh gospelfest, vad kul!

 4. joakim skriver:

  Tittar in på din dag :)

 5. Annika skriver:

  kul att se din EFIT dag, jobbar du med musik?

 6. Ariella skriver:

  Hej!
  Inne och kikar på din dag.

 7. Monica skriver:

  Det var jätteskoj att titta genom dina kort. Ella har blivit så stor. Vilka mumsiga chokladkort, jag som älskar marabou, mums.
  Ha en fortsatt trevlig kväll!

 8. Ullis skriver:

  Jag var här och kikade på EFIT. :)

 9. Micke skriver:

  Kikar in :)
  Härligt läsa att du är så mycket bättre nu.

 10. Miriam svarar skriver:

  Tack för alla besök och kommentarer, de gläder mig så :)
  Nej Annika, jag arbetar inte med musik, längre, utan är informatör i församlingen, men jag är utbildad pianopedagog o fd klassmusiklärare. Och visst Micke är det underbart att må så här bra, skillnaden är stor!
  Kramar till er alla!

 11. Vonkis skriver:

  Säger som Micke, härligt att du mår bättre.
  Visdomsord kan man nog aldrig få för mycket av :-)

 12. Helen skriver:

  Hej! Fin dag, kycklingen så kanon ut.. nu blev jag hungrig..

  Ha det gott!!

 13. Sara skriver:

  Vilka jättefina bilder du tagit!