EFIT: 110214

Alla hjärtans dag

06:58 Ella gav mig en alla hjärtans dag-present: En minifågel med grön pyjamas med hjärtan på. Såklart :) 07:38 Väskan packades, virkningen överst. Till höger i bild syns hjärtat som Jonas fick av Ella idag. 08:16 Solljuset lät sig knappast fångas på bild idag heller, men den här bilden blev någorlunda rättvisande. En underbart skön promenad till jobbet bidde det i alla fall. 09:55 Snaaart är excel-kalendariet ett minne blott!

10:32 Tittade till Lena i bokningen, hon var laddad till tänderna dagen till ära :) 11:16 Månne blir det fyrhändigt på morgonmässan nån gång i februari. Man veeet inte ;) 12:51 Det är fullt av pärmar i hyllorna på mitt rum. En bråkdel är aktuella för mig. Nu när jag fått fast tjänst ska jag städa undan en heeel del. Typ i sommar när det finns tid för sånt ;) 13:30 Jag bara lekte och lekte på jobbet idag igen. Som vanligt :)

14:16 Lite Apple och Lilla My. 15:23 Kollega på kaffepaus. 16:24 En av lapparna jag har omkring mig på jobbet. Den här skrev David när han var runt 3 år. 17:42 Borta bra men hemMac bäst :)

18:44 Färdig diskmaskin tömde sig inte själv idag heller. Jag hjälpte till. 19:40 Denna lilla glaspärlesäl har Ella gjort på fritids. Visst är den alldeles fantastisk?! 20:05 Nästan varje kväll är det gosedjursprat i Ellas rum. Gosedjuren (Jonas) pratar med Ella och det är ofta väldigt roligt snack :) 21:05 Fick fantastiska tulpaner av Jonas och Ella när de kom hem från eftermiddagens shoppingtur.

Det var allt för mig denna Ett Foto I Timmen-dag. Hoppas ditt besök varit till belåtenhet.

Lämna gärna en kommentar, det är så trivsamt.

5 Responses to “EFIT: 110214”

 1. Inna skriver:

  Så härligt att se dina bilder!
  Det riktigt lyser livsglädje om dem^^

  Kram

 2. Paula skriver:

  Jättefina bilder! Kram!

 3. myzpyz skriver:

  kramar till er <3

 4. liselott skriver:

  Vilken härlig familj!Vad mycket fint Ella gör! Blev så glad av att titta in till dig och kom på att jag har fina skatter från våra barn också, men tyvärr inte runt omkring mig på jobbet som du! Nu ska jag härma dig och plocka fram lite mer livsglädje!

 5. Elisabeth skriver:

  Vilka härliga bilder :D