EFIT: 110425

Annandag Påsk

07:21 Hann precis säga hejdå till Silja Europa 09:03 Repetitionen inför Musikalgudstjänsten skulle strax dra igång. Orgelpedalerna såg vilsna ut utan sin orgel. 10:52 Ella satt placerad på läktaren för att se och höra musikalen Hanna.

11:14 Kör, musiker och ett par av solisterna som framförde musikalen. Foto: Jonas. 12:18 Många satt ute och drack kyrkkaffe och åt påsktårta. 13:53 Jag tog en långpromenad hem och gick bland annat genom Kappsta naturreservat. 14:08 Snart hemma, bara naturtrappen kvar.

Kl 21:53: uppdaterat med resten av bilderna

15:10 Efter att ha stått en hel gudstjänst och promenerat hem i en timme orkade jag bara inte ta hand om disken. Det var dessutom bara ett borde. 16:33 När jag druckit ur mitt kaffe kunde jag inte hålla mig vaken längre utan la mig och sov en stund. Eller eine Stunde, om man ska vara exakt. 17:36 Virkningen låg orörd vid soffan trots att jag befunnit mig i densamma (soffan alltså) ett bra tag. Ovanligt (att jag inte virkat alltså). 18:42 Ärtor är onda. Anser David. Icke desto mindre ett middagstillbehör.

19:45 Gick upp till katedralen en sväng och övade på flygeln. 20:44 Tänk att en sådan oansenlig byggnad kan innehålla så otroligt många aktiviteter varje vecka. Där trivs jag och känner mig hemma. 21:11 Till slut fastnade David i boken som jag trodde skulle passa honom som hand i handske. Eftersom det var jag, en förälder, som föreslog boken, så har han inte riktigt försökt. Men till sist så är han minsann fast. Och nej, jag har inte läst För att jämna ut raderna med bilder kommer här en bonusbild från dagens promenad genom Kappsta. Blåsippor och vitsippor i sällskap. Vackert.

Lämna gärna en kommentar, det gör mig så glad :)

9 Responses to “EFIT: 110425”

 1. .:Sara:. skriver:

  Tjusiga bilder, nu måste jag ju vänta på resten med spänning. :D

 2. Inna skriver:

  Härligt att följa din dag. Underbart att kunna drick kyrkkaffe ute!

 3. myzpyz skriver:

  underbart som alltid :)
  kraMyz

 4. Paula skriver:

  Fina bilder!
  Roligt med boken!
  Kram!

 5. Sofia skriver:

  Spännande att se din dag! Förresten, den där boken är en av mina favoriter :-)

 6. Annika skriver:

  kikar in på din EFITdag, mycket vacker bukett du fått, snyggt med lite pärlor och fjädrar

 7. Tatiana skriver:

  Liftarens Guide till galaxen är en helt underbart knäpp bok :)

  Och att sjunga i kör gör underver för själen .

 8. Therese Skoogh skriver:

  Härlig EFIT-dag! =)

 9. Miriam svarar skriver:

  Tack för alla tittar och kommentarer! Jag återkommer i bloggen om inte förr så till efit i maj, väljer nog den 28:e.