Ensam hemma

Inte ensam hemma som i Ensam hemma, men ändå.

Resten av familjen har åkt söderut för att uppvakta barnens kusin Julia som tar studenten och jag hade sååå gärna varit där också. Men den ena åkomman efter den andra hindrar mig; lätt depression och ständig feber sen 10 dagar. Så, de andra åkte.

Eftersom jag är sjukskriven till och med fredag passar det ganska bra. Jag får så mycket lugn och ro jag någonsin kan tänkas behöva. Och massor av Vänner, virkning och vila.

Men ändå. Det jag önskar mig mest av allt är att få vara helt frisk. Att få orka med om inte allt som ”alla andra” orkar med, så åtminstone allt som _jag_ brukar orka med.

Nåväl, jag får väl gunga i min imaginära gungstol, som vore jag Fru Ensam hemma.

3 Responses to “Ensam hemma”

 1. Inna skriver:

  Jag förstår att du gärna hade följt med, men ta vara din ensamma stund hemma. Det är inte ofta man får dem. och de behövs. Speciellt när man inte är så pigg.

  Kram på dig raring

 2. Miriam svarar skriver:

  Tack, Inna! Jo, jag tar vara på tiden. Ostyckad tid är bäst, speciellt när det vanligtvis är så mycket styckad tid hela tiden. Det här är vad jag längtat efter. Fast det är klart, helst skulle jag vara helt feber- och deppfri också, men man kan inte få allt ;)
  Kram!

 3. Ewa skriver:

  Oj så nostalgisk jag blev – Fröken ensam hemma åker gungstol! :-)

  Hoppas att den eländiga febern ger med sig NU.