Ingen förändring

Så länge jag sitter still och inte anstränger mig är det lugnt med febern. Men så fort jag gör minsta lilla, sorterar tvätt eller diskar, går febern igång och jag börjar fryshurvas. Även under kvällens ytterligt långsamma promenad hurvades jag i den 24-gradiga kvällstemperaturen.

Jag har pratat med en läkare idag, som konsulterade överläkaren på kliniken, och han kunde inte se något samband mellan febern och medicinen. Så jag fortsätter ta den under helgen och ringer min ordinarie läkare på måndag, hon som skrev ut medicinen till mig.

Jag vet inte vad jag ska tro längre. Jag hade både feber och rödaktigt utslag i nacken _innan_ jag började med medicinen och sedan _efter_. Två identiska symptom (utslaget var mindre efter medicinstarten).

Det är bara att softa/soffa vidare. Virkningen går lite långsammare eftersom händerna börjar bli lite överansträngda, vilket är en solklar biverkning av för mycket virkande.

Comments are closed.