Fortfarande feber till och från

Sedan förra måndagen har jag jobbat igen. Först idag vågade jag mig på att promenera till jobbet efter alla sjukdagar. Jag gick i lugn takt för att slippa feber. Men nog var tempen uppe i dryga 38 grader när jag kom fram!

Därefter gick tempen ned för att sedan gå upp igen när jag flyttat lite pärmar och rört mig i korridoren, 37,9 grader.

Jag googlar för att hitta information men det är svårt. Min läkare på psykmottagningen trodde knappast det var medicinen som var orsaken. Men OM det var det borde febern gått bort efter ett par veckor. Tack och lov har jag återbesök på torsdag och till dess tänker jag ta det alldeles lugnt.

What else is new?

2 Responses to “Fortfarande feber till och från”

  1. SaraBr skriver:

    Om du inte har något fysiskt fel någonstans som orsakar febern så måste det vara någonting kemiskt, alltså “tillsatt”, alltså mediciner som påverkar… men å andra sidan har jag ingen tilltro längre till att läkare fattar vad fan de sysslar med när det kommer till medicineringar.

  2. Miriam svarar skriver:

    Nåt fysiskt fel hittades inte på det sänkan som togs så jag utesluter det inte helt. Men jag börjar med att sluta med medicinen, på torsdag när jag pratat med läkaren.