EFIT: 110621

07:30 Kylskåpsbild. Lägg märke till Bodalsbönen, den återkommer. 08:02 Söt-Ella skulle just ta på sig skorna när jag hejdade henne och plockade upp kameran för att ta en bild. 09:44 En liten pappershögsröra på mitt skrivbord. 10:30 Stinky was here

11:24 Mitt arbetsrum genomgår ommöblering så det är lite rörigt just nu. 12:11 De gamla jättebokhyllorna bar vaktmästaren ut igår, och nu blir det bara en hylla som är 60 cm bred och den lilla hyllan. 13:24 Rörigt på skrivbordet också. 14:38 Jag har tömt det mesta från anslagstavlorna också, för att sedan sätta upp saker lite fint. Typ.

15:43 Blommorna lever fortfarande i fönstret, tro det eller ej. 16:28 Många trappsteg blir det på morgonen och eftermiddagen på väg till/från fritids. 17:51 Som vanligt orkade jag inte fixa middag bums när vi kom hem, vi blev sittande i soffan en timme. 18:47 Nej, vi åt inte hemmagjorda maränger till middag, jag bara kollade in dem när jag ändå stod vid micron (som bor ovanpå ugnen).

19:05 En något arrangerad bild. Ella o jag rasade in i Davids rum och sjöng för hundraelfte gången signaturmelodin till "Harry har en magisk hink med dinosaurier i" :) 20:18 När jag laddat upp bilderna till textpattern gjorde jag resten av jobbet i soffan på Jonas minidator. 21:13 Bredde ut hela överkastet för att se om storleken blir bra. Den blir lite liten så jag lägger nog till en eller två rader per sida. Några rutor mer eller mindre må vara hänt.

Mitt estetiska sinne vill ha med en bild från klockan 22 också, och kanske tar jag en sådan men jag lägger i så fall upp den först i morgon.

23/7: NU har jag lagt upp kl 22-bilden.

Lämna gärna en kommentar :)

11 Responses to “EFIT: 110621”

 1. Paula skriver:

  Fint alltihopa!

 2. joakim skriver:

  Tittar förbi din dag. Är inte alla bilder egentligen arrangerade på ett eller annat sätt :) av oss eller slumpen.

 3. Inna skriver:

  Överkastet blir superfint!
  Ella är så lik dig och oj så stor hon har blivit. Ungarna växer så det knakar.

 4. Paula skriver:

  Vad snyggt det blir!

 5. Therese Skoogh skriver:

  Härlig virkning! Jätteprojekt om du frågar mig!
  Lycka till!

 6. Ariella skriver:

  Hej!
  Kikar in på din efitdag. Gillar den arrangerade bilden :)

 7. Annika skriver:

  kikar in på din EFIT dag, hemmagjorda maränger är gott

 8. My skriver:

  alltid skoj att kika på dina EFIT-bilder. stora barnen blivit, inte länge sen Ella o min Wilja var bäbisar o vi fikade tillsammans ler
  överkastet blir verkligen fantalastiskt o jag är så impad av att du virkat klart o dessutom i sån rasande fart!!!
  massa midsommarkramar o kärlek

 9. MMmmmmm vad smarrigt med maränger! Kikar runt på de andras EFIT-sidor. ALltid spännande att se vad andra gjort av dagen. (oförskämt många som bakat!) :-D

 10. Snurran skriver:

  Fina EFIT-bilder :-)

 11. Miriam svarar skriver:

  Tack alla för era kommentarer!