Ännu ett läkarbesök

Så har jag varit på ännu ett läkarbesök, denna gång laddad med ett långt dokument med alla mina febrar och diverse personers olika funderingar på vad min feber sedan 7 veckor tillbaka kan bero på.

Idag lyssnade hon, tog andras förslag på allvar (speciellt svägerskans läkarpappas kommentarer) och jag lämnade återigen diverse prover. Bland annat provet där de för ner en smal sak i näsan, iiiiihhhh, vad det kittlade obehagligt!

Jag gjorde ett EKG också, och det var som allt annat helt normalt. Hon lyssnade på hjärtat, andningen, undersökte lymfkörtlar och skickade en beställning på ultraljud av hjärtat. Jag ska själv åka till Sofiahemmet och göra en lungröntgen, det får bli i morgon förmiddag.

Om nu alla dessa lämnade och framtida prover fortfarande inte visar på något onormalt så blir det någon form av kontakt med infektionsläkare.

Och så är jag sjukskriven denna och nästa vecka ut.

Joråsatte, en sommar att minnas?

Skulle inte tro det.

6 Responses to “Ännu ett läkarbesök”

 1. Cicci skriver:

  Fy så tråkigt att du inte blir av med den sabla febern. Skönt dock att de verkar ta det på allvar och kollar dig ordentligt. Hoppas du snart kryar på dig.

  Kram!

 2. Ellen skriver:

  Hoppas att du får ett bra svar! Och det snart. Och att du blir bra igen, så klart. Kram

 3. SaraBr skriver:

  jobbigt med febern men jag hoppas att de hittar felet snart!

 4. Miriam svarar skriver:

  Tack tjejer. Det är sannerligen tungt nu. Skönt att jag är ensam hemma ett par dagar till, då får jag vila ordentligt åtminstone.

 5. Gocka skriver:

  Stor kram! Hoppas du går ngn klarhet snart.

 6. Miriam svarar skriver:

  Jag får i alla fall klarhet i vad det inte är och undersökningarna går vidare. Jag är nöjd med det så länge. Trist att det drar ut över hela sommaren, men vad ska man göra?