Euforin falnar…

…och kvällsdeppet tar över. Det blev kväll väldigt fort ikväll eftersom riktigt blytunga moln kom söderifrån. Jag tror aldrig jag sett så mörka moln förut. Då var det skönt att vara inomhus må jag säga och inte ute på havet!

Dagens eufori kom sig i första och största hand av att hela familjen kom hem i morse! Underbart att få bli lite lagom tjatad på ;) De har varit en vecka i Kolåsen, Jämtland, och innan dess en sväng i Riga.

En hel del eufori finns också kvar sen gårdagen då Micke fick ordning på flytten av min blogg. Det känns riktigt roligt och bra!

I morgon får jag träffa en del kollegor som varit semesterlediga, det ser jag fram emot!

Så varför vara deprimerad?

DET kan man vara ändå dessvärre.

Tags: , ,

2 Responses to “Euforin falnar…”

  1. Bloggblad skriver:

    Men det var värst så grå layouten var… Jag förstår att det känns grått och svårt när deppet slår till. Och inte går det att styra som man vill.

    Hoppas att det ljusnar snart så att du får energin och lusten tillbaka. Kram på dig!

  2. Josefina skriver:

    Å, nu såg jag din kommentar hos mig! Vi verkar vara lite dippiga och deppiga både du o ja’ ikväll. Jag skickar dina fina ord tillbaka till dig. KRAM.