I morgon…

…är det dags för nästa sjukhusbesök. Denna gång på Karolinska universitetssjukhuset, infektionskliniken, förlagd i Huddinge. Inte precis around the corner, men mina tre remisser hittills har gått till Sophiahemmet så jag sitter nöjd.

Dock är jag otroligt less på undersökningar efter bara några månader i ”branschen”. Jag menar, det finns värre, det är jag väl medveten om.

Ingen av alla troliga anledningar till min feber har stämt. Vad kan det då vara? Hur långt måste man gräva? Vad kommer man att hitta?

Det är inte utan att jag är lite orolig.

Eller mycket.

Tags: , , ,

4 Responses to “I morgon…”

 1. Josefina skriver:

  vet du vad jag kom på… jo, när jag var i 20-årsåldern hade jag en kompis som var inlagd (konstigt det låter, som en sill liksom) på infektionskliniken en tid, just för att hon hade ”lite feber” hela tiden.

  hon undersöktes och utreddes, men jag tror faktiskt inte dom ngnsin kom på vad det var. eller också gjorde dom det, men inget jag vet.

  hur som helst, nu 20 år senare är hon läkare och vad jag vet så är febern borta.

  kram. kanske vill du komma i kontakt med henne?

 2. Miriam skriver:

  Tihi, sill ;)
  Apselut, jag vill gärna komma i kontakt med henne om det är möjligt!
  Kram!

 3. Josefina skriver:

  skickar ett meddelande på fb :)

 4. Gocka skriver:

  Lycka till! Ngt besked alls vore bättre än inget skulle nog jag känna ändå.