Vad skrev hon i remissen?

Igår var jag hos min husläkare för att kolla vad som var fel på min mage. Den hade krånglat sedan i lördags utan några som helst ”utfall”, varken fram eller bak. Lite konstigt. En magsjuka brukar som regel räcka ca 24 timmar med många snack i den stora vita telefonen (kräkas för den som inte visste, telefonerna ser ju så annorlunda ut nu för tiden…), men 4-5 dagar utan något som helst litet samtal?

Det togs prover i vanlig hederlig ordning.
Alla resultat var normala i vanlig hederlig ordning.
Miriam mådde inte alls bra i vanlig hederlig ordning.

Så det bidde en förnyad remiss till vuxenpsykiatrin för att få hjälp med depressionen som sannolikt är roten till allt det onda.

Och redan idag blev jag uppringd, rekordsnabbt!

Inte lika snabbt skulle mitt besök bli av, nehej då. Kunde det finnas någon tid i vecka 39? Ha! Det struntar jag fullständigt i vad det finns för tider om tre veckor, jag behöver hjälp NU! Jag formulerade mig lite smidigare än så, om än totalt uppgivet. Nåväl, då hostade hon upp en tid på tisdag morgon nästa vecka.

Vad som händer sedan vet jag inte, men en sak är säker: mig skyfflar man inte undan längre! Nu har jag haft upprepade depressioner alldeles för många gånger och jag behöver adekvat HJÄLP.

Så det så.

PS Påminn mig på måndag kväll att jag var så här stursk idag och skulle behöva vara det igen på tisdag morgon… DS

Tags: , , , ,

3 Responses to “Vad skrev hon i remissen?”

 1. Cicci skriver:

  Ta med Jonas och be honom ryta i åt dig! Man behöver hjälp för att få hjälp när man mår skit. Be Jonas vara riktigt otrevlig och jobbig. Tyvärr verkar det vara så att man måste vara jobbig och besvärlig för att de ska bry sig. Är man deppig och svag så får man vänta på åtgärder. Hemskt, men sant!

  Kramar i massor!

 2. Annika skriver:

  Heja heja! Bra att du orkar ryta till ibland. Nån jäkla ordning får det ju ändå vara!
  Om du inte haft några samtal alls (dagens lilla fniss) så är det kanske inte så konstigt om det gör ont. Inget som kommer ut, då måste det ju stoppa upp nåntans, tänker jag. Microlax, kanske kan det få fart på något?

 3. Annika skriver:

  Glömde ju det viktigaste: KRAM!