Mariasjalen

En av de mer gedigna virkningarna jag ägnat mig åt är Mariasjalen. Redan från början visste jag både att jag verkligen ville virka den och att den inte skulle vara till mig. Sagt och gjort, jag virkade den, fäste trådar och pressade den så att den blev riktigt fin.

När jag började jobba igen efter semestern hade jag ofta sällskap med en av våra präster som också sjunger i samma kör som jag. Då insåg jag att det var hon som skulle ha sjalen, om hon ville det förstås, och det ville hon!

Så Mariasjalen, som jag kallar den, har hittat hem och det gläder mig mycket.

Här finns mönstret och länk till diagrammet som används. Blessed Mother Prayer Shawl

20120822-164410.jpg

Tags: ,

6 Responses to “Mariasjalen”

 1. mammamor skriver:

  Så vacker den blev!

 2. Paula skriver:

  Verkligen tjusig!

 3. kolåsen skriver:

  Vad du är duktig!

 4. EmmaPemma skriver:

  Fantastisk!

 5. myzpyz skriver:

  den är verkligen helt fantastisk!
  du är en underbar människa <3

 6. Miriam skriver:

  Tack alla, jag rodnar lite klädsamt över lovorden ;)