Ny teliPhone, ny sladd

Igår kom min nya teliPhone med posten. Idag fick jag ett nytt nanosimkort till den. Ikväll har jag aktiverat den och laddat in senaste säkerhetskopian. Det är alltid lite läskigt innan jag vet att allt funkar som det ska.

Så för att hålla nerverna någorlunda i styr virkade jag in den nya hörlurssladden.

20121115-200822.jpg

Tags: , ,

5 Responses to “Ny teliPhone, ny sladd”

 1. Paula skriver:

  Aha, virkade! Coolt!

 2. Gocka skriver:

  Jag testade den där sticklänken du visade förut men jag stickar nog för hårt. Hela rasket tvinnar liksom upp sig. Funderar på att testa med barnens påtdocka, men det här var ju ett alternativ förstås.

  Grymt avis på fånen såklart….
  Hoppas den är underbar.

  Kram!

  • Miriam skriver:

   Att sticka är krångligare och tar längre tid. Sladden blir också ganska mycket tyngre. Men stickat är snyggast tycker jag.

   Fast jag är överförtjust i min slajmade invirkade sladd, så virka går också bra ;)

   Ja, den är underbar. Den fick ett fint fodral att bo i också igår, så vi trivs fint ihop.
   Kram!