Emmaväskan

Igår fyllde Emma år. Då fick hon väskan som jag till slut bestämt skulle vara klar då.

Eftersom jag inte vill/orkar ha deadlines för de saker folk vill beställa vet man som beställare bara att det man beställt blir klart. Inte när. För min egen del sätter jag ibland ett stoppdatum som mål men rackar inte ner på mig om jag missar det.

Emma beställde väskan för ungefär ett år sedan, garnet skickades till mig och sedan har jag virkat och åter virkat samt fodrat med tyg tills väskan var klar.

Igår fyllde Emma år och öppnade brevet med väskan. Sedan tog hon en helt fantastisk bild som jag fått lov att publicera här i bloggen.

20130301-140148.jpg

Tags: , ,

4 Responses to “Emmaväskan”

 1. Sara Sjöblom skriver:

  Fantastiskt fin väska! Grymt.

 2. EmmaPemma skriver:

  …och korkade lilla EmmaPemma hade inte ens tänkt tanken att du skulle kunna tänkas göra den till födelsedagen, men när jag såg paketet förstod jag direkt!!! Men lyckades ändå låta bli att öppna det genast.

  Tusen tack finaste du! Den är verkligen fin. :)

 3. Miriam skriver:

  EmmaPemma är inte korkad. Men jag var lurig, man veeet inte när jag tänker bli klar med grejer ;)