Jag fick en idé

För exakt två veckor sedan fick jag en idé. En filt-idé. Detta strax efter två andra filt-idéer så det blev lite kaos i huvudet.

Men jag satte igång. Tjockt garn, enkelt blommönster där man virkar ihop blommorna vartefter, och sen små runda fyllnadspluppar så att inte hålen blev så stora mellan blommorna. ”Då blir ju filten inte varm”, påpekade Ella.

Igår lämnade jag över filten till den till synes frusna mannen som brukar sitta utanför vårt lokala Ica. Han var just på väg därifrån och jag vet inte om han förstod vad jag sa men han tog med sig filten.

Jag hoppas att han fryser lite mindre idag.

20131121-104851.jpg


3 Responses to “Jag fick en idé”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>